Košarka

Dončić: 'Neke izjave samo su mi dale malo dodatne motivacije'

Branimir Korać • petak, 01.07.2022.
Dončić: 'Neke izjave samo su mi dale malo dodatne motivacije'
Foto: FaH

Luka Dončić još jednom je bio nezaustavljiv, vodio je Sloveniju do pobjede protiv Hrvatske i samo još jednom pokazao kako je jedan od najboljih igrača današnjice...

Luka Dončić je uživao u sjajnoj atmosferi u Stožicama u kojoj je Slovenija furiozno krenula i Hrvatsku odmah bacila u veliki minus.

"Gledatelji u Stožicama još su jednom dokazali da su najbolji navijači na svijetu. Priredili su nezaboravan spektakl u kojem sam uživao svake minute. Fantastična atmosfera dala nam je dodatni poticaj, tako da smo već u prvoj četvrtini obavili najveći dio zadatka. Krenuli smo izvanredno u fazi obrane, Hrvatska je u deset minuta zabila samo osam koševa, ali u isto vrijeme imali smo i dobar napad. Čeka nas još utakmica u Švedskoj u nedjelju koju moramo shvatiti jednako ozbiljno jer se svi bodovi iz prvog dijela prenose u nastavak kvalifikacija", rekao je Dončić.

Dončić se osvrnuo i o nepotrebno napumpanoj izjavi iz hrvatskog tabora o njegovoj obrani, što je dobilo veliku pozornost u Sloveniji.

"Što se tiče nekih izjava, možda mi je nakon toga bilo još lakše igrati jer to mi daje malo dodatne motivacije. Lijepo je igrati s ovim dečkima i to je ono što me motivira. Uživam u košarci, svi zajedno uživamo na terenu, dobro se zabavljamo i to što mogu igrati s njima je veliki plus."

FOTO: HINA/STA/Jure Makovec

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!