Nogomet

Dinamov specijalist za kaznene udarce potpisao za Široki Brijeg

Mihaela Bradovski • subota, 02.07.2022.
Dinamov specijalist za kaznene udarce potpisao za Široki Brijeg

Široki Brijeg objavio je kako je postpisao jednogodišnji ugovor s Renatom Josipovićem koji je prošle sezone bio u Bravu na posudbi...

Široki Brijeg pronašao je vratara za narednu sezonu i to u Dinamu otkud je doveo Renata Josipovića, vratara koji je prošao Dinamovu školu, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Bravu.

"S velikim zadovoljstvom želimo potvrditi kako je danas jedan od ponajboljih mladih europskih vratara, dvadesetjednogodišnji Renato Josipović potpisao jednogodišnji ugovor s Plavo-bijelima s Pecare i kao igrač Širokog Brijega ulazi u novu sezonu.

Renato je dijete Šibenika, početne igračke korake napravio je na Šubićevcu, a njegov veliki vratarski talent s 14 godina primijetili su Dinamovi skauti i odveli ga u Zagreb", poručili su iz Širokog Brijega.

Josipović je u prvi plan izbio prošle sezone kada je u jednom susretu obranio čak četiri jedanaesterca i tako pomogao Bravu na putu do polufinala Kupa pobjedom protiv Mure u raspoucavanju. Tri je obranio u raspucavanju i jedan u produžetku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!