Košarka

Zadar reagirao na Rađine poruke navijačima i zatražio ispriku: 'Oni su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo'

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 05.07.2022.
Zadar reagirao na Rađine poruke navijačima i zatražio ispriku: 'Oni su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo'
Foto: FaH

Iz KK Zadar reagirali su priopćenjem nakon jučerašnjih izjava Dina Rađe kojima je poručio da navijači nemaju pravo glasa i bolje da pogledaju sebe u ogledalo jer Zadar nakon Komazeca nije dao velikog igrača. Priopćenje prenosimo u cijelosti...

Nastavno na uvredljive izjave Predsjednika stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza gospodina Dina Rađe u kojima je izravno prozvao navijače Košarkaškog kluba Zadar, ovim putem želimo stati u obranu i dignitet naših navijača te najoštrije osuđujemo ovakav način komunikacije, pogotovo prema onima koji još uvijek vjeruju u hrvatsku košarku.

Podsjećamo gospodina Rađu da je i on u svojoj košarkaškoj karijeri branio zadarske boje, kao i gospoda Vrankovići, te im je tada mišljenje i glas zadarskih navijača itekako značio.

U situaciji kada je hrvatska košarka svedena na najniže razine u svojoj povijesti, mišljenja smo da bi svi oni koji obnašaju najviše funkcije trebali preuzeti odgovornost za ovakvo stanje te se minimalno ispričati svima.

Sportski je priznati poraz a da ne bi ostalo samo slovo na papiru – mi kao Košarkaški klub Zadar preuzimamo odgovornost za sve loše što se događalo u Klubu i ispričavamo se našim navijačima na svemu što su proživljavali ili proživljavaju te ovim putem pozivamo vodstvo Saveza da naprave isto i javno se ispričaju, kako zadarskim, tako i svim ljubiteljima ovoga sporta.

Jer oni su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo.

FOTO: HINA/Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!