Košarka

Netsi i Lakersi susrest će se 'oči u oči' u Las Vegasu oko Irvingove razmjene

Matej Kačan • petak, 08.07.2022.
Netsi i Lakersi susrest će se 'oči u oči' u Las Vegasu oko Irvingove razmjene
Foto: EPA

Generalni menadžeri Lakersa i Netsa, Rob Pelinka i Sean Marks naći će se uživo u Las Vegasu kako bi razgovarali o razmjeni za Kyrieja Irvinga...

Čini se kako razgovori oko razmjene Kyrieja Irvinga u LA Lakerse i dalje traju, a uskoro bi mogli postati još ozbiljniji. Prema navodima američkih medija, Netsi i Lakersi i njihovi predstavnici naći će se uživo na Ljetnoj ligi u Las Vegasu.

Tamo će se održati sastanak generalnih menadžera Roba Pelinke i Seana Marksa, a posljednjih se dana spominjala i uključenost San Antonio Spursa u trade. Spursi bi navodno prihvatili plaću Russella Westbrooka i dodali još koji izbor na draftu.

"Ako Lakersi ne mogu nešto smisliti za Kyrieja, ako to nije izvedivo, onda će morati krenuti dalje jer roster nije kompletiran", kaže novinar američkog ESPN-a Dave McMenamin.

Podsjećamo, na razmjenama Irvinga i Kevina Duranta Netsi rade nakon što je Irving prihvatio dodatnu godinu u ugovoru, a Durant zatražio trade samo dan kasnije. Prije nekoliko dana američki mediji prenijeli su i da će Netsi odugovlačiti do trening kampa ako ne dobiju pravu ponudu.

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!