Nogomet

Hoffenheim svladao njemačkog drugoligaša, Kramarić načeo Heidenheim

Mihaela Bradovski • nedjelja, 10.07.2022.
Hoffenheim svladao njemačkog drugoligaša, Kramarić načeo Heidenheim
Foto: FaH

Nogometaši Hoffenheima odigrali su prijateljsku utakmicu protiv Heidenheima i upisali pobjedu 2:0, a među strijelcima je bio i Andrej Kramarić...

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić upisao se među strijelce u pobjedi u prijateljskom dvoboju protiv Heidenheima koji je otišao na stranu Hoffenheima s 2:0.

Druga je to pripremna utakmica za Hoffenheim, u prvoj utakmici je s 4:0 slavio protiv Astorije Walldorf, ali tu je izostao poveći broj prvotimaca.

Heidenheim je bio ozbiljniji protivnik i ujedno je Hoffenheim zaigrao i s najjačim adutima te u prvom poluvremenu došao do oba pogotka.

Andrej Kramarić je u 13. minuti imao odličnu priliku, no vratar Heidenheima je dobro reagirao, no odmah nakon toga nije mu bilo spasa i hrvatski reprezentativac doveo je Hoffenheim u vodstvo. Do kraja prvog dijela precizan je bio i Pavel Kaderabek za konačnih 2:0.

Kramarić je odradio prvo poluvrijeme. Hoffenheim sada odlazi prema Kitzbühelu gdje će nastaviti s pripremama i tamo i odigrati dvije utakmice protiv Puskas Akademije i Salernitane.

Pripremna utakmica

Heidenheim - Hoffenheim 0:2

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!