Vodeni sportovi

Počela prodaja ulaznica za Europsko vaterpolsko prvenstvo u Splitu

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.07.2022.
Počela prodaja ulaznica za Europsko vaterpolsko prvenstvo u Splitu
Foto: EPA

Odbrojavanje do početka vaterpolskog spektakla koji će od 27. kolovoza do 10. rujna 2022. godine ugostiti grad Split, ušlo je u završnu fazu. Da bismo osigurali što bolju podršku našoj reprezentaciji i fantastičnu atmosferu na tribinama, u prodaji su ulaznice za 35. LEN Europsko prvenstvo u vaterpolu. Svakom navijaču zagarantiran je nezaboravan doživljaj na skoroj vaterpolskoj pozornici u gradu pod Marjanom.

Manje od 50 dana dijeli nas od službenog početka natjecanja. Vaterpolo kao najtrofejniji hrvatski momčadski sport: uzbudljiva igra u vodi i znatiželja za onim što se događa ispod površine. Sve to, ali i puno više očekuje vas krajem ljeta u Spaladium Areni.

Gledatelji će moći uživati u potezima creme de la creme europskog i svjetskog vaterpola - aktualnim svjetskim prvacima i doprvacima (Španjolska i Italija), europskim prvacima (Mađarska), olimpijskim pobjednicima (Srbija) i naravno, našim Barakudama.

Uz napete utakmice u ženskoj i muškoj konkurenciji, očekuju vas i bogati popratni sadržaji, zanimljive nagradne igre, pregršt druženja i puno dobre zabave. Ulaznice su dostupne za sve faze natjecanja, uključujući i polufinala i finala, a kupiti se mogu online ili na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

Za utakmice ženske konkurencije u prodaji su dnevne ulaznice koje uključuju sve utakmice toga dana, a cijena se ovisno o fazi natjecanja, kreće od 45 kn do 95 kn. Ukoliko ste pak, poklonici muškog vaterpola, ulaznice su grupirane po utakmicama (nije dnevna karta), a cijena im se također razlikuje ovisno o fazi natjecanja, u rasponu od 55 kn do 115 kn.

FOTO: EPA/Zsolt Czegledi

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!