Tenis

U Međugorju odigran turnir za veterane iz kalendara Svjetske teniske federacije

Tanja Vučić • utorak, 12.07.2022.
U Međugorju odigran turnir za veterane iz kalendara Svjetske teniske federacije

Od 7. do 10 srpnja u Međugorju je u sklopu Međunarodne sportske manifestacije Dani tenisa 2022. odigran turnir za veterane iz kalendara Svjetske teniske federacije...

U svome premijernom izdanju, turnir je okupio najbolje veterane i veteranke iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U kategoriji +30 titulu je osvojio Željko Dodig. Drugo mjesto pripalo je Ivanu Mariću, a trećeplasirani su bili David Galić i Marijo Primorac. Kod žena, Mara Musa osvojila je prvo, Ana Vasilj drugo, a Martina Dodig treće. U kategoriji +40 slavio je Grgo Vučić ispred Dejana Rašića i Marina Bradvice.

Kod žena, prvo mjesto osvojila je Marija Marić, drugo Tanja Vučić-Tomić, a treće Dajana Vasilj. Kod muškaraca +50, najbolji je bio Ismir Brkić, drugo mjesto osvojio je Marko Kožul, dok je trećeplasirani bio Zlatko Šoše. U konkurenciji parova, naslov su osvojili Željko Dodig/Marko Kožul koji su u i finalu svladali Ismira Brkića/Zlatka Šošu. Trećeplasirani su bili Grgo Vučić/Dejan Rašić. Program ovogodišnje manifestacije Dani tenisa 2022. nastavlja se turnirom za rekreativce Brotnjo Cup.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!