Vodeni sportovi

Odlična vijest: Jedan od najboljih centara igrat će za Hrvatsku na EP u Splitu!

Branimir Korać • srijeda, 13.07.2022.
Odlična vijest: Jedan od najboljih centara igrat će za Hrvatsku na EP u Splitu!
Foto: EPA

Ivica Tucak jučer je objavio popis igrača za početak priprema za Europsko prvenstvo, a na popisu nije bilo Josipa Vrlića. Ipak je došlo do nesporazuma i Vrlić ostaje u reprezentaciji.

Iz Hrvatskog vaterpolskog saveza jučer su poručili kako Josip Vrlić nije na popisu reprezentativaca za Europsko prvenstvo jer se oprostio od reprezentacije.

Izbornik Tucak istaknuo je žaljenje zbog toga i potvrdio kako je iznenađen tom odlukom, no kasnije se ispostavilo da je došlo do velikog nesporazuma.

"Nakon objave šireg popisa igrača za pripreme, zvao me Josip Vrlić i rekao da želi i dalje ostati dio reprezentacije, da je došlo do nesporazuma. Izaći ću mu u susret, neće biti s nama na prvom, bazičnom dijelu priprema u Kranju koji počinje 17. srpnja. Vrlić će se momčadi priključiti u Šibeniku početkom kolovoza. Dovoljno je iskusan da nema problem s preskakanjem jednog dijela priprema, jer postoje igrači kao on kojima je potrebniji odmor od priprema", poručio je Tucak.

Sjajna je to vijest za hrvatsku reprezentaciju jer je Vrlić jedan od vodećih centara svijeta i nije ga lako nadomjestiti. Ipak, bit će na Europskom prvenstvu i predstavljati dodatnu snagu Hrvatske.

FOTO: EPA/Szilard Koszticsak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!