Nogomet

Hrvatski nogometaš doživio ozljedu glave na utakmici u Rumunjskoj

Matej Kačan • subota, 16.07.2022.
Hrvatski nogometaš doživio ozljedu glave na utakmici u Rumunjskoj
Foto: Bruno Karadža

26-godišnji hrvatski nogometaš na radu u Rumunjskoj Ante Roguljić nije imao dobar petak jer je u 21. minuti dvoboja protiv Sepsija dobio čini se teži udarac u glavu...

Ne baš lijepe vijesti iz Rumunjske dolaze vezane za Antu Roguljića, 26-godišnjeg hrvatskog nogometaša koji igra za Universita Craiovu. Roguljić je na susretu protiv Sepsija doživio ozljedu glave i potres mozga.

Igrala se 21. minuta kad je hrvatski nogometaš bio u duelu za loptu s Andreasom Dumitescuom, kad ga je suparnički igrač nehotice pogodio glavom u lice prilikom igranja loptom.

Roguljić je odmah završio na travnjaku i premda se činilo da može nastaviti, žalio se na veliku bol u glavi i potiljku jer je i u prvim minutama susreta nezgodno pao na leđa.

Zato je odmah na nosilima iznesen s terena i trener je primoran napraviti izmjenu, a Roguljić je prebačen u bolnicu na daljnje pretrage zbog potresa mozga i delikatne prirode kad su ozljede glave u pitanju.

26-godišnji Splićanin u Craiovi je od jeseni 2021., a prije toga branio je boje Trenčina, Pafosa te brojnih klubova u koje je odlazio na posudbe iz RB Salzburga. U Hrvatskoj je u mlađim selekcijama bio u Omladincu i Adriaticu, a bio je i na posudbi u Hajduku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!