Rukomet

Veliko pojačanje za PPD Zagreb: Stigla Vardarova legenda, bivši suigrač Čupića i Borozana

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.07.2022.
Veliko pojačanje za PPD Zagreb: Stigla Vardarova legenda, bivši suigrač Čupića i Borozana

PPD Zagreb potvrdio je dolazak Timura Dibirova, jednog od najefikasnijih igrača u povijesti Lige prvaka, šestog na ljestvici svih vremena među aktivnim igračima...

Nakon skoro deset godina provedenih u dresu Vardara, iskusni Timur Dibirov napustio je klub, a nova destinacija je PPD Zagreb koji će mu biti tek treći klub u profesionalnoj karijeri.

Prije Vardara i Zagreba nastupao je još za Čehovske Medvede te kao mlad igrač za Ladu, ali dolaskom u Čehovske Medvede kreće njegov uspon.

Dibirov je potpisao jednogodišnji ugovor, a konkurencija će mu biti povremeni hrvatski reprezentativac Davor Ćavar i ovog ljeta pristigli dvostruki prvi strijelac Paket24 Premijer lige Gabriel Buvinić.

"Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate. S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi", poručio je Dibirov za klupsku stranicu.

Inače, osim njega i Buvinića, stigli su i Borozan, Panjtar i Milić

FOTO: SEHA liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!