Nogomet

Sedloski: 'Lijep je osjećaj opet biti na Maksimiru, dat ćemo sve od sebe da se dobro predstavimo'

Matej Kačan • ponedjeljak, 18.07.2022.
Sedloski: 'Lijep je osjećaj opet biti na Maksimiru, dat ćemo sve od sebe da se dobro predstavimo'
Foto: FaH

Trener Škupija Goce Sedloski dobro je poznato i rado viđeno ime na Maksimiru, a premda su emocije po povratku tu, ipak će sa svojom ekipom dati sve da se što bolje predstavi...

Na klupi Škupija protiv Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka sjedit će poznato ime. Na Maksimir se u novoj ulozi vraća legendarni Goce Sedloski kojem je to posebno emotivan doživljaj.

"Poslije dugo godina opet sam na Maksimiru. Lijep osjećaj, dugo godina sam bio tu i ostavio sam sve tu. Došli smo odigrati kvalitetnu utakmicu. Znamo da igramo protiv kvalitetne momčad kao što je Dinamo, koji svake godine igra Ligu prvaka. Razni velikani su tu padali, ali moji dečki su svjesni protiv koga igramo. Dat ćemo sve od sebe da se predstavimo dobrom igrom, a koliko će nam to Dinamo dopustiti vidjet ćemo na terenu", rekao je.

Sedloski dosta prati Dinamo otkako je Ante Čačić stigao i zna odakle dolazi najveća opasnost.

"Otkad je došao Čačić pratim Dinamo, u ovoj zadnjoj utakmici protiv Lokomotive su stvarali dosta šansi iako su gubili 0:2, napadali su cijelo vrijeme, igraju dosta presing prema naprijed. Znam kako igra Dinamo, prema naprijed je dosta opasan", rekao je za HRT.

Sedloski je dosta dao Dinamu pa će biti čudno biti na suparničkoj strani na Maksimiru.

"Takav je naš posao, radimo na raznim mjestima i borimo se za svoj tim, tako će biti i sutra, sutra sam trener gostujuće momčadi", zaključio je.

FOTO: HINA/Admir Buljubašić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!