Nogomet

Makedonci: Ademi u stilu napadača šokirao Škupi i uništio snove

Matej Kačan • srijeda, 27.07.2022.
Makedonci: Ademi u stilu napadača šokirao Škupi i uništio snove
Foto: EPA

Makedonac Arijan Ademi presudio je u Ligi prvaka prvaku svoje zemlje, a prigodno je onda da su se i makedonski mediji raspisali o svom reprezentativcu...

Makedonski mediji najviše su se u porazu svog Škupija od Dinama osvrnuli na činjenicu da je ponajviše ispadanju kumovao Arijan Ademi. Makedonski reprezentativac dao je jedini gol, a i u prvom susretu je zabio i asistirao.

Tako se pridružio Mislavu Oršiću protiv Seville, Daniju Olmu protiv Ferencvaroša i još nekim igračima koji su za Dinamo zabili u oba susreta dvomeča u eliminacijskim dvobojima.

Makedoncima je tako presudio njihov veznjak koji na stadionu Toše Proeski inače ponosno nosi reprezentativne boje.

"U stilu napadača, Ademi je zabio za Dinamo protiv Škupija iz prve šanse u drugom poluvremenu. Tek što se krenulo s centra, igrači Dinama stvorili su dobru akciju i Ademi se našao sam na oko šest metara ispred gola nakon dodavanja Menala te je pogodio mrežu. Također je zabio u prošloj utakmici te je bio i asistent", piše gol.mk.

Sport1 je uvod u izvještaj posvetio Makedoncu:

"Makedonski reprezentativac i Dinamov kapetan Arijan Ademi uništio je snove Škupija te je njegov pogodak bio odlučujući za eliminaciju. Samo dvije minute u drugom poluvremenu Ademi je, kao i obično iz drugog plana, pronašao šansu i zabio te je bio ključan igrač u ovom dvomeču za Dinamo", kažu.

Ovo je ukupno bio 13. Ademijev pogodak u 93. europskom nastupu za Dinamo.

FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!