Nogomet

Bjelica odredio sastav: Lovrić se vraća u prvih 11, u napadu Mierez

Matej Kačan • četvrtak, 28.07.2022.
Bjelica odredio sastav: Lovrić se vraća u prvih 11, u napadu Mierez

Osijek od 20 sati i 30 minuta na domaćem terenu u drugom pretkolu Konferencijske lige brani 2:1 prednost iz Kazahstana, a Nenad Bjelica odredio je početni sastav za tu utakmicu...

Trener Osijeka Nenad Bjelica odredio je prvih 11 koji će u Gradskom vrtu od 20:30 braniti 2:1 prednost iz Kazahstana protiv Kizilžara. Bjelica je posebno ljut bio na zamjene za vikend protiv Lokomotive pa je u prvih 11 vratio najjače snage.

Ispred standardnog Ivice Ivušića bokove će okupirati Karlo Bartolec i Mario Jurčević, a stoperske pozicije Mile Škorić te Danijel Lončar koji se vraća nakon suspenzije za prvi susret.

U veznom redu tu su Darko Nejašmić, Petar Brlek, Ivan Fiolić, jedno krilo opet bi trebao okupirati Laszlo Kleinheisler, a drugo Kristijan Lovrić koji je napokon iza sebe ostavio sve suspenzije i ozljede.

U vrhu napada je Ramon Mierez, dok je oporavljenik Dion Drena Beljo na klupi i očito je nedovoljno spreman za napore svih 90 minuta.

Kizilžar izlazi u sastavu Lobancev - Bušman, Mužek, Karšakevič, Gurman, Topalov - Kozlov, Podio, Kone, Jakovjev - Lobzhanidze.

FOTO: NK Osijek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!