Nogomet

[VIDEO] Hrvati zabijali u susjedstvu: Ikić strijelac u pobjedi, Tolić u remiju

Matej Kačan • nedjelja, 31.07.2022.
[VIDEO] Hrvati zabijali u susjedstvu: Ikić strijelac u pobjedi, Tolić u remiju

Hrvatski nogometaši u subotu su bili u akciji diljem Europe, a dvojica su se upisala u strijelce u nama susjednim ligama. Ivan Ikić zabio je za Sarajevo, a Tom Alen Tolić za Tabor iz Sežane...

Mladi hrvatski napadač, 22-godišnji Ivan Ikić nastavlja sa sjajnom formom na otvaranju nove sezone u Premijer ligi BiH. Ikić je u drugoj utakmici u sezoni zabio već drugi gol za Sarajevo, ovaj put protiv Sloge iz Doboja.

Sarajevo je slavilo s 4:2, Ikić je odigrao drugo poluvrijeme i zabio je nakon što je već postigao gol protiv Borca iz Banja Luke. Time je već dostigao pola učinka iz prošle sezone kad je u ligi dao četiri gola za Široki Brijeg.

Bivši napadač Osijeka, Lučkog i Međimurja u igru je ušao na poluvremenu pri 1:0 za Slogu i sudjelovao je u velikom preokretu od tri gola u 15 minuta pogotkom za 2:1 u 59.

U Sloveniji je zabio Tom Alen Tolić, 23-godišnji veznjak koji igra za Tabor Sežanu. On je u dvoboju protiv Domžala dao gol za remi u osmoj minuti nadoknade, a čitav susret za Tabor odigrao je i Hajdukov bek na posudbi Elvis Letaj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!