Nogomet

Otkrivene karte: Livaja uz potporu Sahitija i Biuka napada Vitoriju

Branimir Korać • četvrtak, 04.08.2022.
Otkrivene karte: Livaja uz potporu Sahitija i Biuka napada Vitoriju
Foto: FaH

Hajduk večeras počinje svoj europski put, od 21 sat na Poljudu igra protiv Vitorije Guimaraes. Poznati su i sastavi obje momčadi...

Valdas Dambrauskas nije posebno iznenadio sastavom kojim kreće u dvoboj protiv Vitorije. Iako su mnogi spominjali kako bi priliku mogao dobiti i novopridošli Nigerijac Chidozie Awaziem, Dambrauskas se ipak odlučio za logičan potez i postavio spreman i uigran par Simić - Elez.

U vezi će za kreaciju biti zadužen Filip Krovinović kojem će leđa držati Josip Vuković i Lukas Grgić. Na krilima su Sahiti i Biuk dok Livaja predstavlja glavnu prijetnju za Portugalce.

Dambrauskas se odlučio za sljedeći sastav: Kalinić - Mikanović, Simić, Elez, Melnjak - Vuković, Grgić, Krovinović - Sahiti, Livaja, Biuk

Što se tiče Portugalaca, glavno pitanje zadnja dva dana bilo je hoće li nastupiti Andre Almeida. Trener Vitorije istaknuo je kako će Almeida igrati samo ako bude na 100 posto što očito i je s obzirom da je u prvih 11.

Sastav Vitorije: Bruno Varela - Miguel, Mumin, Villanueva, Ogawa - Andre Almeida, Alfa Semedo, Tiago Silva - Lameiros, Andre Silva, Da Luz.

Susret počinje u 21 sat.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!