Nogomet

Opasni Cipranin i službeno napustio Ludogorec i preselio u Hiroshimu

Branimir Korać • petak, 05.08.2022.
Opasni Cipranin i službeno napustio Ludogorec i preselio u Hiroshimu
Foto: Pixsell

Nakon godinu i pol provedenih u Ludogorecu gdje je imao vrlo plodnu prošlu sezonu, Pieros Sotiriou napušta klub i seli u japansku Sanfreece Hiroshimu...

Pieros Sotiriou napustio je Ludogorec i oslabio ga uoči gostovanja kod Dinama u uzvratnom susretu trećeg pretkola Lige prvaka

Sjajni ciparski napadač otišao je iz Bugarske i zaputio se u Japan gdje će se priključiti svom novom klubu, Sanfreece Hiroshimi, u kojoj je veliki trag ostavio i Mihael Mikić.

Sotiriou je još prije nekoliko tjedana postigao dogovor s Hiroshimom, ali dogovoreno je kako će odraditi treće pretkolo s Ludogorecom, međutim nakon prve utakmice morao se javiti u novi klub.

Riječ je o napadaču koji je prošle sezone postigao 23 pogotka, ove sezone u pet utakmica četiri puta je bio strijelac i svakako će nedostajati bugarskohj momčadi. I u prvom susretu u Razgradu bio je vrlo opasan, ali nije uspio doći do pogotka.

FOTO: GNK Dinamo/Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • stodra05.08.2022. u 15:50
    Kakav Sotiriou? Livakovic je najopasniji napadac za protivnike zbog svojih kikseva! Jedna ozbiljna momcad bi Ludogorecu zabila 4-5 golova vec u Bugarskoj! A Dinamo ce doma strahovati do zadnje minute!
    stodra