Nogomet

Upozorenje Bilima: Potencijalni suparnik je bez poraza na pripremama, četiri lopte u mreži Intera

Matej Kačan • nedjelja, 07.08.2022.
Upozorenje Bilima: Potencijalni suparnik je bez poraza na pripremama, četiri lopte u mreži Intera
Foto: EPA

Potencijalni suparnik Hajduka u play-offu Konferencijske lige ako se odradi posao u Portugalu, momčad Villarreala još je bez poraza na pripremama, a u generalnoj probi pao je Inter...

Ako Hajduk na gostovanju kod Vitorije odradi posao u srijedu i obrani dva pogotka prednosti, ići će na španjolskog velikana Villarreal u play-offu pretkola Konferencijske lige.

Polufinalistu Lige prvaka sezona još nije započela, krenut će sljedeći vikend, ali u generalnoj probi momčad Unaija Emeryja izgledala je sjajno. Protivnik je bio Inter, a u mreži talijanskog viceprvaka zakoprcale su se četiri lopte.

Zaigrale su dosta jake ekipe u Pescari, a Španjolce je u vodstvo doveo Pedraza. Izjednačio je Romelu Lukaku, a do poluvremena vodstvo vraća Coquelin. Pedraza svojim drugim golom u 48. povećao je na 3:1, smanjio je D'Ambrosio, a konačnih 4:2 postavlja Jackson.

Ponešto o Žutoj podmornici Hajduku će moći kazati veliki navijač Edin Džeko koji je ušao u 69. minuti, dok Marcelo Brozović nije bio u sastavu.

Villarreal je bez poraza na ovim pripremama gdje je odigrao čak osam utakmica. Remizirao je tek s Fulhamom i Sportingom, a padala su tu imena poput PSV-a, Dortmunda ili sad Intera.

Prvu utakmicu sezone i posljednju probu pred europski ispit protiv nadamo se Hajduka, ili pak Vitorije, Villarreal sljedećeg vikenda igra u gostima kod Valladolida.

FOTO: EPA/Peter Powell

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!