Košarka

Durant tjera vlasnika da bira između njega i Nasha i Marksa, Tsai brani struku

Matej Kačan • utorak, 09.08.2022.
Durant tjera vlasnika da bira između njega i Nasha i Marksa, Tsai brani struku
Foto: EPA

Najbolji košarkaš Brooklyn Netsa Kevin Durant navodno je vlasniku postavio ultimatum i tjera ga da bira između Duranta i trenera te GM-a, a vlasnik je javno izrazio podršku struci...

Novi zaplet u priči o raspadu Brooklyn Netsa opet je ponudio Kevin Durant. Najveća zvijezda Netsa prije nekoliko je tjedana zatražila razmjenu, a u novoj rundi razgovora s vlasnikom Joeom Tsaijem je Durant postavio ultimatum - ili on ili dvojac Marks/Nash.

Durant i Tsai su se prema ESPN-ovim informacijama susreli u Londonu gdje je krilni igrač ponovio kako želi razmjenu, a u slučaju svog ostanka traži da vlasnik otpusti generalnog menadžera ekipe Seana Marksa i trenera Stevea Nasha.

Tsai je potom istupio na svom Twitter profilu gdje je jasno napisao da struka i trener imaju punu podršku i da će se donijeti odluka u najboljem interesu momčadi.

To bi svakako trebalo značiti da je razmjena za Durant blizu i ne bi trebalo nedostajati zainteresiranih. No, problem čini to što 33-godišnjaka i Netse veže još 198 milijuna i četiri godine ugovora.

Netsi zato mogu postaviti, a i postavili su ogromnu cijenu i zato očito nema pomaka u pregovorima još od 30. lipnja kad je Durant i zatražio razmjenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!