Nogomet

Hajduk za utakmicu s Villarrealom počastio svoje najvjernije gledatelje

Matej Kačan • subota, 13.08.2022.
Hajduk za utakmicu s Villarrealom počastio svoje najvjernije gledatelje
Foto: FaH

Hajduk je za susret s Villarrealom odlučio kako će svi pretplatnici imati pravo na besplatnu ulaznicu, dok će kao i za Vitoriju pravo kupnje do dana utakmice imati samo članovi...

Hajduk je objavio cijene ulaznica i način prodaje za susret play-offa Konferencijske lige protiv Villarreala koji se igra 25. kolovoza na Poljudu, a glavna je vijest posebna pogodnost za pretplatnike.

Naime, Hajduk je pri prodaji pretplata obavijestio da sezonske ulaznice vrijede samo za treće pretkolo, a da će za eventualni play-off i grupnu fazu pretplatnici imati pravo prvokupa. No, za ovaj susret pretplatnici imaju besplatnu ulaznicu.

Nju mogu podići online ili kod Poljuda 16. i 17. kolovoza, a u utorak 16. u 12 sati počinje i prodaja ostalih ulaznica. Kao i za Vitoriju, do dana utakmice karte kupiti mogu samo članovi kluba, a ostatak ide u prodaju tek u četvrtak, ako ostane ulaznica.

Osim toga, u prodaji neće biti sektori B (na Zapadu) i T na istočnoj tribini zbog kazne Uefe zbog koje je kapacitet smanjen za tri tisuće mjesta. Ovako posebna utakmica nalaže i posebne cijene koje su povećane pa tako ulaznice za Sjever i Jug koštaju 150 kuna, za Istok 220, a Zapad 300 kuna.

Za djecu do 14 godina su cijene upola manje. Susret je na rasporedu u 21 sat 25. kolovoza, a prvi susret je tjedan dana ranije u Španjolskoj.

FOTO: HINA/Milan Šabić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!