Nogomet

Čolak nastavlja sa sjajnom formom, opet zabio u pobjedi Rangersa

HINA, Matej Kačan • subota, 13.08.2022.
Čolak nastavlja sa sjajnom formom, opet zabio u pobjedi Rangersa
Foto: FaH

Subota je donijela novo kolo škotskog Premiershipa, a time i novu pobjedu Rangersa uz novi pogodak hrvatskog napdača Antonija Mirka Čolaka koji je zabio drugi od četiri pogotka...

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak bio je strijelac drugog pogotka u uvjerljivoj 4:0 domaćoj pobjedi Rangersa protiv Saint Johnstonea u susretu 3. kola škotskog nogometnog prvenstva.

To je treća uzastopna utakmica u kojoj se Čolak upisao u strijelce, prije tjedan dana je bio uspješan u prvenstvu protiv Kilmarnocka, a u tjednu je zabio i u 3. pretkolu Lige prvaka protiv Union Saint Gilloisea.

U 62. minuti Čolak je iskoristio asistenciju Matonda koji je nakon pogreške gostujuće obrane dodao Hrvatu koji iz okreta s nekih desetak metara pogađa za 2:0. Prvi pogodak na utakmici postigao je Tillman u 32. minuti, a konačni rezultat postavili su Arfield u 80. i Lawrence u 83. minuti.

Čolak je igrao za Rangers do 67. minute dok je Borna Barišić odigrao čitav susret za sastav s Ibroxa.

Rangers je vodeći na ljestvici s maksimalnih devet bodova, tri više od drugog Celtica koji u nedjelju gostuje kod Kilmarnocka. Saint Johnstone je deveti s tri boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!