Nogomet

[VIDEO] Maribor zabetoniran za dno, Hrvati mu presudili i u Domžalama

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.08.2022.
[VIDEO] Maribor zabetoniran za dno, Hrvati mu presudili i u Domžalama

U petom kolu slovenskog prvenstva Domžale su slavile protiv aktualnog prvaka Maribora s 3:2 uz dva pogotka hrvatskih internacionalaca...

Malo tko je mogao uopće pomisliti da bi se Maribor mogao naći u takvim problemima nakon pet odrađenih kola slovenskog prvenstva. U Europi mu ne ide i prema aktualnoj formi teško će dohvatiti skupinu konferencijske lige preko CFR Cluja, a u slovenskom prvenstvu nalazi se na samom dnu.

Nakon pet odigranih kola Maribor se nalazi na posljednjem mjestu sa samo tri osvojena boda i to jedva izborena 3:2 domaćom pobjedom protiv ND Gorice.

Jučer su Mariborčani gostovali kod Domžala i izgubili 3:2, a za dva pogotka domaćina zaslužni su hrvatski nogometaši.

Već u devetoj minuti u debiju u žutom dresu Franko Kovačević doveo je Domžale do vodstva, no desetak minuta kasnije Sirk je vratio Maribor i izjednačio na 1:1.

Tim rezultatom ušlo se u drugo poluvrijeme gdje Domžale ponovno dolaze do prednosti i to u 50. minuti golom Ivana Durdova nakon dobre kontre.

Ništa gostima nije polazilo za nogom i u 84. minuti Domžale podižu na 3:1 preko Nicka Perca da bi točku na i postavio Marko Božić golom u sudačkoj nadoknadi za konačnih 3:2.

Durdov je kod domaćina odigrao cijelu utakmicu dok je Kovačević izašao u 88. minuti. Kod gostiju Roko Baturina i Ivan Brnić ušli su u 57. minuti, a Marin Laušić u 73.

Slovensko prvenstvo, peto kolo:
Domžale - Maribor 3:2

FOTO: NK Domžale

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!