Nogomet

Trener Glimta: 'Bez sumnje smo autsajderi, Dinamovi navijači su ludi'

Matej Kačan • ponedjeljak, 15.08.2022.
Trener Glimta: 'Bez sumnje smo autsajderi, Dinamovi navijači su ludi'
Foto: EPA

Trener Bodo/Glimta Kjetil Knutsen smatra da njegova ekipa može do iskoraka u Ligu prvaka premda je Dinamo favorit, a prisjetio se i prvog posjeta Maksimiru...

Prvi se medijima uoči prvog susreta Bodo/Glimta i Dinama u Norveškoj obratio trener domaće ekipe Kjetil Knutsen. On smatra da su Modri favoriti, ali misli i da Norvežani imaju svoju šansu za prvi nastup u skupinama Lige prvaka.

"Nema dvojbe da smo autsajderi, ali sve ćemo učiniti da pobijedimo i spremni smo igrati na najvišoj europskoj razini. Imamo pred sobom nevjerojatno dobru priliku i jako malo pritiska", kazao je na konferenciji za medije.

Kako prenosi Telesport, trener Norvežana nije se spremao za Maksimir i uzvrat, već samo za prvu utakmicu.

"Oni će prvi morati vući poteze jer mi igramo kod kuće. Nije nam bilo potrebno mnogo pripreme prije ovog susreta, bio sam već i na njihovom stadionu kad sam ih pratio s Brannom još 2007. godine. Tad sam bio u loži i bilo mi je drago jer su navijači ludi. Nismo se za to pripremali u prvom susretu, ali mogli bi igračima to napomenuti prije uzvrata", rekao je.

Dinamo je te 2007/08 s Norvežanima odigrao 2:1 u gostima, a Knutsen je bio koordinator norveške ekipe te će isti uspjeh pokušati ponoviti i sad.

FOTO: EPA/Mats Torbergsen

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!