Tenis

Dodig i Krajicek nakon dva tie-breaka do tijesnog poraza u prvom kolu

Matej Kačan • utorak, 16.08.2022.
Dodig i Krajicek nakon dva tie-breaka do tijesnog poraza u prvom kolu
Foto: EPA

Ivan Dodig također je nakon Petre Martić noćas zaustavljen u prvom kolu Cincinnatija. Njega i Austina Krajiceka u prvom kolu parova svladali su Norrie i De Minaur...

Teška noć za hrvatski tenis nakon prolaska Marina Čilića u drugo kolo Cincinnatija. Nakon što to nije ponovila Petra Martić, nije ni Čilićev kum Ivan Dodig u igri parova.

On i Austin Krajicek za suparnike su imali par koji je sastavljen od igrača koji inače više pažnje pridaju singlu. No, Alex De Minaur i Cameron Norrie dobro su kliknuli.

Bio je to tijesan meč gdje su Australac i Britanac oba puta slavili u tie-breaku. U prvom setu Dodig i Krajicek odlično ulaze pa imaju i 3:1, a nakon povratka suparnika rade novi break za 5:4.

No, kad je trebalo servirati za set opet gube servis, a u tie-breaku nakon toliko propuštenih prilika ipak ostaju bez snage i padaju sa 7:2. U drugom setu obrnuta priča, Norrie i De Minaur kreću s 3:1.

Vratili su to Hrvat i njegov partner pa kod 6:5 imali i break, odnosno set loptu koju ne koriste. Opet trinaesta igra gdje su Dodig i Krajicek uspjeli nadoknaditi i 5:1 pa spasiti dvije meč lopte kod 6:4, ali na kraju ipak Norrie i De Minaur slave s 8:6.

ATP Cincinnati, parovi:
A. De Minaur/C. Norrie - I. Dodig/A. Krajicek 7:6, 7:6

FOTO: EPA/Martin Divisek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!