Vodeni sportovi

Novi centar Partizana neće među Barakude: 'Dok se nešto ne promijeni, ne želim biti tamo'

Branimir Korać • utorak, 16.08.2022.
Novi centar Partizana neće među Barakude: 'Dok se nešto ne promijeni, ne želim biti tamo'
Foto: EPA

Odlični centar Lovro Paparić neće u skoroj budućnost, prema svemu sudeći, nastupati za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju. Kako ističe, razlog je odnos prema njemu koji nije bio kakav je očekivao...

Lovro Paparić novi je centar beogradskog Partizana i trenutno bivši hrvatski reprezentativac.

Paparić je bio na širem popisu i na pripremama, međutim tamo su ispred njega bili ostali centri, a Paparić, nakon što nije dobio pozivnicu za pripreme u Šibenik, javio se u Savez i poručio da se na njega ne mora računati.

"Poslao sam mail Savezu, ali nije da nisam zainteresiran, uvijek sam na raspolaganju Hrvatskoj i Savezu, ali smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije", kaže Paparić za Sportske novosti i dodao:

"I plivački i fizički dio imao sam vrlo dobre rezultate. To bi, mislim, trebao biti preduvjet da se igraču da određena minutaža, prilika da pokaže nešto u utakmici, ali tu priliku nisam imao. Cijele me se pripreme nekako micalo sa strane, možda ubacilo koje dvije minute u neku utakmicu i po tome sam vidio da je odluka donesena puno prije tih priprema. Nisam bio time zadovoljan i to sam napisao u mailu."

Paparić je samo privremeno otpisao reprezentaciju, a s izbornikom nema nikakav odnos.

"Nisam se ja zahvalio reprezentaciji, ali dok se nešto ne promijeni, ne želim biti tamo. Nadam se da će se u budućnosti nešto promijeniti i da ću biti u krugu reprezentacije jer ja to i želim. Nisam s izbornikom imao neki kontakt tijekom cijelih priprema. Nismo imali kontakt ni prije, ni poslije te moje odluke. Nisam više mogao biti u toj sredini."

FOTO: EPA/Szilard Koszticsak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!