Nogomet

Šutalo: 'Na žalost nismo uspjeli zabiti, ali imamo se čemu nadati na Maksimiru'

Branimir Korać • utorak, 16.08.2022.
Šutalo: 'Na žalost nismo uspjeli zabiti, ali imamo se čemu nadati na Maksimiru'
Foto: EPA

Boško Šutalo i Dinamova obrana dosta su bili pod pritiskom Norvežana, ali tek jednom je Dominik Livaković vadio loptu iz mreže...

Bodo je do pogotka stigao u 37. minuti, a Boško Šutalo ističe kako su znali da je Bodo posebno opasan u tim ubačajima sa strane.

"Mogu reći da smo u prvih 20 minuta imali nekakvu kontrolu nad utakmicom, onda nam se dogodio neki pad gdje su oni preuzeli inicijativu i stvarali nam ogromne šanse. Dogodio se taj pogodak iz centaršuta gdje smo znali da su najopasniji, ali u drugom poluvremenu smo se digli, bili smo dosta bolji, no na žalost nismo uspjeli zabiti gol, no imamo se čemu nadati u Maksimiru."

Osjetilo se da nedostaje svježine u prvom dijelu.

"Derbi i daleki put su malo utjecali na nas, imali smo samo jedan dan odmora i vidjelo se da smo malo umorni, ali ne bih u tome tražio alibi. Na Maksimiru ćemo ići po pobjedu i prolaz u grupnu fazu."

Veliku priliku propustio je Bruno Petković.

Embed from Getty Images

"Na žalost nije uspio realizirati, ali moramo to zaboraviti i okrenuti se prema onom ispred nas. U subotu imamo derbi s Osijek i onda se okrećemo uzvratu, imat ćemo iza sebe našu publiku, potpuno drugačiji teren, dat ćemo se od sebe i tražiti prolaz."

FOTO: EPA/Mats Torbergsen

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!