Nogomet

Melnjak: 'Za utakmice s Villarrealom smo i radili prošle i ove sezone, idemo odigrati najbolje dosad'

Matej Kačan • srijeda, 17.08.2022.
Melnjak: 'Za utakmice s Villarrealom smo i radili prošle i ove sezone, idemo odigrati najbolje dosad'
Foto: FaH

Lijevi bočni Hajduka Dario Melnjak najavio je dvoboj svoje ekipe protiv Villarreala u play-offu Konferencijske lige, a u koji Hajduk ulazi bez pritiska...

Nogometaši Hajduka pred sobom imaju najteži, ali možda i najlakši susret ove sezone. Na drugoj strani je Villarreal i očekivanja te pritiska od Bijelih nema. Dario Melnjak u ime momčadi poručio je da se Hajdukovci raduju susretu.

"Veselimo se utakmici, to je nešto za što smo radili cijele prošle i početkom ove sezone. Znamo tko nam je protivnik, koje su njihove kvalitete. Pokušavamo se što kvalitetnije pripremiti i odigrati najbolju utakmicu dosad", rekao je za klupsku TV.

Iza Hajduka težak je poraz u derbiju, ali to je i prilika za uozbiljiti se i učiti na greškama.

"Trebamo svaki od nas pojedinačno, ali i svi zajedno ekipno analizirati i ispraviti pogreške iz derbija. Nije lijepo izgubiti, ali treba izvući najpozitivnije i sa svim tim lijepim i težim trenucima odigrati utakmicu u četvrtak i izvući pozitivan rezultat."

Ekipa se i nakon poraza drži zajedno, a na Španjolce ipak ide s određenim europskim iskustvom.

"Pričali smo i o dobrim i o lošim stvarima, ali utakmica je jako brzo pa smo se okrenuli novom protivniku. Kroz treninge i sastanke se nastojimo najbolje spremiti. Možda je Vitoria bila dobar podražaj i priprema za Villarreal jer u te dvije utakmice vidiš i naučiš nešto što baš i nema u ligi. Vjerujem da smo na pravom putu i da idemo korak po korak", rekao je Melnjak.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!