Nogomet

Albiol: 'Dobro nas je trener upoznao s Hajdukom, a od ranije iz Las Palmasa znam Livaju'

Branimir Korać • srijeda, 17.08.2022.
Albiol: 'Dobro nas je trener upoznao s Hajdukom, a od ranije iz Las Palmasa znam Livaju'
Foto: EPA

Pred Hajdukom je sutra velika utakmica, u Valenciji će igrati prvi susret play-offa Konferencijske lige protiv Villarreala. Protivnik je jako težak i ozbiljno se priprema za Splićane...

Jedan od najiskusniji igrača Villarreala, bivši španjolski reprezentativac Raul Albiol ozbiljno pristupa dvoboju protiv Hajduka svjestan kako su iznenađenja uvijek moguća.

"Iza nas je dobra predsezona, dobro smo otvorili i sezonu, ali ovo su utakmice u kojima su uvijek moguća iznenađenja. Hajduk nam nije toliko poznat i to uvijek predstavlja opasnost, posebno jer je za njega ovo velika utakmica. Mi imamo dužnost proći dalje, ali moramo biti pažljivi i koncentrirani, naš zadatak je izboriti skupinu. Moramo dominirati i pritisnuti ih od početka, a s obzirom da su izbacili Vitoriju, znači da su dobra ekipa", prenosi Slobodna Dalmacija Albiolove riječi s pressice.

Unai Emery pripremio je momčad na Hajduk, a Albiol od ranije zna Marka Livaju koji je i igrao u Španjolskoj.

Embed from Getty Images

"Dobro nas je trener upoznao s Hajdukom, a od ranije znam Livaju koji je igrao u Las Palmasu. Važno nam je da pobijedimo jer nas u Splitu očekuje vruća atmosfera. Igrali smo s hrvatskim klubovima, nedavno smo igrali s Dinamom i glavni cilj je pobjeda."

FOTO: EPA/Biel Alino

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!