Nogomet

Čolak: 'Nema ljepšeg osjećaja od postići pogodak na Ibroxu pred našim navijačima'

Branimir Korać • srijeda, 17.08.2022.
Čolak: 'Nema ljepšeg osjećaja od postići pogodak na Ibroxu pred našim navijačima'
Foto: FaH

Rangersi su na svom Ibroxu remizirali 2:2 protiv PSV-a u zanimljivom susretu koji je mogao završiti rezultatski i povoljnije za domaćina. Strijelac prvog pogotka za Rangerse bio je Antonio Čolak...

Prvi susret play-offa Lige prvaka između Rangersa i PSV-a okončan je 2:2, a strijelac prvog pogotka za Rangerse bio je Antonio Čolak.

"Mislim da smo igrali jako dobru utakmicu već i u prvom poluvremenu iako smo na žalost primili taj gol iz prekida. Međutim odmah smo se vratili svom planu igre i pokušali odmah vratiti kontrolu. Kod gola Tavernier je odlično dodao i sretan sam što sam bio na pravom mjestu i zabio. Za mene nema ljepšeg osjećaja od postići pogodak na Ibroxu pred našim navijačima", kaže Čolak.

Hrvatski internacionalac je u odličnoj formi i zabio je u četiri utakmice zaredom.

"Dajem sve od sebe, volim postizati golove i raditi naporno za momčad. Pokušavam dati sve od sebe i biti što korisniji momčadi. Naš cilj je plasirati se u grupnu fazu, sljedeći tjedan imamo veliku priliku za to."

Čolak smatra kako su Rangersi odigrali dobru utakmicu i na tome trebaju graditi igru za uzvrat.

Embed from Getty Images

"Uvijek je razočaravajuće kada primite pogotke, želimo pobjedu u svakoj utakmici, ali ovo je bio dobar nastup i imali smo dosta dobrih situacija. Želimo tako nastaviti. Analizirat ćemo utakmicu, ali prvo imamo u subotu veliku utakmicu u domaćem prvenstvu i tek nakon toga ćemo se fokusirati na uzvrat koji je na rasporedu u srijedu."

U Eindhovenu neće biti lako, ali je optimist.

"Imamo puno samopouzdanja, igramo za Rangerse i to svakome od nas puno znači. I u srijedu ćemo ići na pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!