Nogomet

Dambrauskas: 'Analizirat ćemo dodatno našeg suparnika, nikako se ne predajemo nakon ovog poraza'

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 19.08.2022.
Dambrauskas: 'Analizirat ćemo dodatno našeg suparnika, nikako se ne predajemo nakon ovog poraza'
Foto: EPA

Bili smo jako naivni nakon što smo poveli i morali smo puno bolje reagirati kod mnogih situacija, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas nakon poraza 2:4 u prvom susretu play-offa Konferencijske lige kod Villarreala.

Hajduk je poveo golom Biuka već u drugoj minuti, ali se već pri odlasku na odmor našao u velikom zaostatku od 1:4. U samoj završnici Splićani su ipak postigli pogodak i time uljepšali poraz prije uzvrata idućeg četvrtka u Splitu.

"Možda nećete vjerovati u ovo što ću reći, ali ako budete gledali uzvratnu utakmicu bit će vidljiva potpuno drugačija naša atmosfera. Naš će mentalitet biti drugačiji i uz puno sreće svašta se može dogoditi. Fokusirat ćemo se na uzvrat. Analizirat ćemo dodatno našeg suparnika i svakako pokušati pobijediti. Mi se nikako ne predajemo nakon ovog poraza", naglasio je na konferenciji za novinare trener splitskog sastava Dambrauskas.

Trener Hajduka se potom osvrnuo na ono što se događalo u prvom dijelu.

"Počelo je odlično za nas, ali smo potom stvarno bili naivni tijekom mnogih situacija. Mnogo toga smo morali bolje odraditi. Morat ćemo u uzvratu odigrati mnogo bolje, a ja tvrdim da moji igrači samo mogu ojačati i poboljšati se nakon ovakvih utakmica. Awaziem na zadnjem veznom? Mislim da je odigrao dosta dobru utakmicu. Morali smo ojačati vezni red jer je tu Villarreal iznimno moćan. Awaziem je inače igrao na toj poziciji u karijeri i miran je na lopti, može je zadržati", naznačio je litavski stručnjak.

FOTO: EPA/JOSE COELHO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!