Košarka

Kamp Krešimira Ćosića održava se ovog tjedna u Zadru

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 23.08.2022.
Kamp Krešimira Ćosića održava se ovog tjedna u Zadru

Kamp Krešimira Ćosića ovog će tjedna zadarsku djecu i mlade naučiti vještinama košarke, ali i mnogim drugim stvarima kako bi zavoljeli sport koji je proslavio grad Zadar i velikana košarke Krešimira Ćosića.

Istoimena Udruga ovaj će tjedan u suradnji s ABC školom košarke Hrvoja Perinčića te Sportskim centrom Višnjik besplatnim kampom nastaviti edukacije koje su započete u Pazinu i Zagrebu.

"Kamp je namijenjen djeci od 8 i 9 godina svakim danom do petka od 9 do 12 sati. Unutar tog perioda djeca će naučiti osnove košarke, o povijesti košarke, zdravoj prehrani, sportskoj psihologiji, fair playu i drugom", ističe Zdenka Zrilić, dopredsjednica Udruge Dani Krešimira Ćosića.

Na zadarskom kampu djeca će naučiti i osnovne vježbe te pravila košarke, edukaciju iz povijesti košarke te tko je bio Krešo Ćosić. Učit će o pravilnoj prehrani, ali i rješavati zadatke pod nazivima I ja volim svoj dom, I ja ne odustajem i drugo. Djecu ću podučavati i trener Vlado Vanjak, a u posjet će im doći i gost iznenađenja.

Kamp u Zadru traje do petka, 26. kolovoza kad će u 11 sati biti podijeljene diplome te biti održan ogledni sat košarke za roditelje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!