Ostali sportovi

Štimac uoči puta u Izrael: 'Kao i do sada fokus je na nama'

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 23.08.2022.
Štimac uoči puta u Izrael: 'Kao i do sada fokus je na nama'
Foto: Pixsell

Hrvatske odbojkaške reprezentativke sjajnom pobjedom 3:0 protiv Farskih Otoka započele su kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2023. nakon čega su otputovale u Izrael gdje ih očekuje nova utakmica s domaćom ekipom.

Susret drugog kola igrat će u srijedu, 24. kolovoza u 18.30 sati po hrvatskom vremenu, a u svom programu prenosit će je Sportska TV. Ususret utakmici s Izraelom, reprezentativka Izabela Štimac otkriva očekivanja i priželjkuje novu pobjedu.

"Vjerujemo da ćemo u Izraelu pokazati svoju kvalitetu igre. Kao i do sada fokus je na nama. Izrael je kvalitetnija ekipa od Farskih Otoka tako da moramo držati fokus na svojoj igri i potruditi se. Ovo je također prilika da se dobro pripremimo za Rumunjsku te se nadamo da će nas na toj utakmici podržati veliki broj domaće publike u Osijeku", istaknula je Štimac.

Kvalifikacije za EP za hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju igraju: Klara Perić, Lea Deak, Mika Grbavica, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan, Izabela Štimac i Natalija Tomić. Izbornik reprezentacije je Ferhat Akbas.

FOTO: HOS/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!