Nogomet

Emery: 'Žao mi je što ovakva ekipa s ovakvim ambijentom neće igrati Konferencijsku ligu'

Mihaela Bradovski • petak, 26.08.2022.
Emery: 'Žao mi je što ovakva ekipa s ovakvim ambijentom neće igrati Konferencijsku ligu'
Foto: FaH

Hajduk je upisao i drugi poraz u susretima s Villarrealom, nakon 4:2 u Valenciji, sibnoć je na Poljudu poražen 2:0, a nakon susreta zaradio je komplimente Unaija Emeryja...

Villarrealu nije bilo lako igrati u paklemnoj atmosferi na Poljudu gdje su domaći navijači svih 90 minuta nosili svoje igrače. Ipak, iskustvo i kvaliteta su presudili.

"Svaka utakmica je teška, igramo u Europi, protivnik je bila ekipa koja ima bogatu i sadašnjost i prošlost, a ambijent je nešto posebno. Žao mi je da ovakva ekipa ostaje izvan Konferencijske lige, s ovakvim ambijentom je definitivno zaslužuje igrati. Ovo je Europa, u tim utakmicama moramo biti maksimalno koncentrirani i na kraju smo zadovoljni prolazom", kaže Unai Emery.

Emery je bio zadovoljniji ovom utakmicom nego prvom u Valenciji gdje je Hajduk već na poluvremenu bio u visokom zaostatku.

"Prvom utakmicom nisam bio zadovoljan jer nismo na dovoljan način respektirali protivnika. Mogli smo zabiti i više golova, ali bio sam nezadovoljan jer smo primili drugi gol, a mogli smo vrlo lako i treći. Ovdje nam je želja bila da budemo čvrsti, agresivni i da zabijemo gol prije Hajduka."

Hajduk se okreće hrvatskom prvenstvu, a Villarreal već danas očekuje ždrijeb skupina Konferencijske lige.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!