Košarka

Mulaomerović: 'Dobra utakmica, Hezonju nismo opteretili jer je osjetio zatezanje'

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.08.2022.
Mulaomerović: 'Dobra utakmica, Hezonju nismo opteretili jer je osjetio zatezanje'
Foto: FaH

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je pobjedu u dvoboju protiv Švicarske 84:53, a Damir Mulaomerović bio je zadovoljan hrvatskim nastupom...

Nikakvih problema nije bilo, Hrvatska je potvrdila kako je znatno kvalitetnija reprezentacija od Švicarske i upisala je uvjerljivu pobjedu. Jedini koji nije igrao bio je Mario Hezonja koji je iz predostrožnosti propustio ovaj dvoboj.

"Odigrali smo dobru utakmicu i prije svega čestitke momcima što su odigrali defanzivno vrlo dobro i što smo shvatili ozbiljno ono što sam i ranije najavljivao na press konferenciji da smo defanzivnom igrom i obranom protivnika natjerali na teške šuteve. Uspjeli smo podijeliti minutažu, tako da su svi igrali osim Hezonje koji je osjetio zatezanje u listu s čime nismo htjeli riskirati. Dobra utakmica, puno lijepih poteza, svatko je dao svoj obol i idemo s pozitivom za Milano."

Priliku je ponovno dobio i Lovro Gnjidić koji je dobro odradio svoje minute.

"U prvom smo poluvremenu ušli čvrsto, napravili razliku i do kraja održali tu prednost. Naravno da tu ima sitnih detalja na kojima trebamo raditi, ali bitno je da smo uspjeli podijeliti minutažu i da spremni idemo na EuroBasket."

Hrvatska seli za Milano gdje je u petak čeka prva utakmica na Europskom prvenstvu, a od 17 sati protivnik je vrlo snažna Grčka.

FOTO: HINA/Miljenko KLEPAC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!