Vodeni sportovi

Petog dana EP u Splitu središnji događaj su Barakude, ali i red zabave i glazbe

Sportnet • srijeda, 31.08.2022.
Petog dana EP u Splitu središnji događaj su Barakude, ali i red zabave i glazbe

Pred nama je već peti dan vaterpolskog spektakla u Spaladium Areni. Svakako su sve oči uprte na Barakude koje idu u boj s Francuzima, a nakon utakmice dolazi i red zabave te glazbe...

Uz osam fantasticˇnih utakmica, sredisˇnji događaj petog dana Europskog vaterpolskog prvenstva je utakmica Hrvatske i Francuske vecˇeras u 20:30 sati, dok je glazbena poslastica u Jana Vodenom gradu koncert Mladena Grdovic´a u 21:30 h. Od 19:00 sati pak, za utakmicu Hrvatske i Francuske, zagrijat c´e vas DJ Duple.

Nastavlja se nizati red sporta, red zabave u Spaladium Areni sˇto je josˇ jedan dokaz vrijednosti i posebnosti ove sportske manifestacije. Uz događanja u centru zbivanja, od sutra, 1. rujna pa do nedjelje, 4. rujna 2022. godine, odrzˇat c´e se Međunarodna sportsko znanstvena konferencija o vodenim sportovima. Predavanja c´e biti na Sveucˇilisˇnom kampusu u zgradi Sveucˇilisˇnog odjela zdravstvenih studija, a okupit c´e priznate svjetske znanstvenike iz podrucˇja vodenih sportova.

U Spaladium Areni i dalje su izlozˇena djela međunarodnih karikaturista s 27. Međunarodne izlozˇbe karikature "Zagreb 2022", a u prilagođenom obliku izlozˇeni su i eksponati izlozˇbe "Stoljetni krug od Splita do Splita". Sve nabrojano, poveznica je vaterpola i kulture te dokaz da je ovo prvenstvo itekako posebno, sˇareno, veselo, uz umjetnicˇke taktove koji se ne propusˇtaju.

Da biste se uvjerili u stvarnu simfoniju, najbolje da dođete na lice mjesta i zato ako vec´ niste naucˇili kako, evo odgovora. U sustavu Adriaticketa osigurajte ulaznice i za utakmice i za koncerte u Jana Vodenom gradu istovremeno, jer kupljena ulaznica za utakmice vam otvara vrata Spaladiuma i Jana Vodenog grada toga dana. Jednostavno & brzo dozˇivite vaterpolo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!