Nogomet

Zločesti talijanski dečko stiže kod bivšeg trenera Hajduka

Matej Kačan • srijeda, 31.08.2022.
Zločesti talijanski dečko stiže kod bivšeg trenera Hajduka
Foto: EPA

Temperamentni Talijan Paolo Tramezzani, bivši trener Hajduka koji sad vodi Sion u Švicarskoj trebao bi dobiti igrača sličnog, pa i burnijeg karaktera, Marija Balotellija...

Bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani već je deset mjeseci u švicarskom Sionu, a sad bi mogao dobiti zvučno pojačanje. Kako navodi Fabrizio Romano, zločesti dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli odlučio je u Švicarsku.

Napadač je prošlu sezonu proveo u Adana Demirsporu u Turskoj, a prije toga dosta se selio od Nice preko Marseillea do Brescije i Monze, sve u samo tri godine.

Epizoda u Turskoj tako je završila nakon sveukupno 35 nastupa i 19 pogodaka u svim natjecanjima, a krenuo je i u ovu sezonu u Demirsporu s dvije odigrane utakmice. No, bilo je jasno da odlazi.

Sad stiže u Sion kojeg je Tramezzani preuzeo u listopadu 2021. i doveo ga je do sedmog mjesta u švicarskoj Super ligi prošle godine, a ove nakon šest kola leži na šestom mjestu s po dvije pobjede, remija i poraza.

Preostali su samo liječnički pregledi u srijedu i 32-godišnji napadač tako bi se trebao preseliti iz Turske ipak dosta zapadnije. Tramezzani je Hajduk vodio u proljetnoj polusezoni 2021. i podigao je momčad iz ponora sredine tablice do igranja u Europi, nakon čega ga je naslijedio Jens Gustafsson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!