Nogomet

Ljubičić i Vizinger strijelci u visokim pobjedama u Kupu

Matej Kačan • četvrtak, 01.09.2022.
Ljubičić i Vizinger strijelci u visokim pobjedama u Kupu
Foto: FaH

Sredina tjedna donijela je obveze u mnogim nacionalnim kupovima, pa tako i austrijskom OFB Kupu gdje su se u strijelce u visokim pobjedama upisali Marin Ljubičić i Dario Vizinger...

Nakon kraćeg posta od tri utakmice bez pogotka, mladi Hajdukova napadač na posudbi u LASK-u Marin Ljubičić opet se upisao u strijelce i zabio je svoj jubilarni deseti pogodak ove sezone, a šesti u OFB Kupu.

Nakon tri gola u prvom kolu Kupa, Ljubičić je u mučenju LASK-a kod regionalnog ligaša Imsta pogodio u produžetku za 4:1 i prolazak LASK-a u osminu finala.

Momčad iz Linza je u 85. minuti kod 1:0 i s igračem manje spasio Nakamura, a onda su u produžetku pala još tri gola - Fleckerov, Nakamurin drugi pa Ljubičićev u 118. minuti.

Hajdukov napadač u igru je ušao u 74. minuti. Uspješan je bio i Wolfsberger s 5:1 protiv Deutchlandsbergera, a dva pogotka u visokoj pobjedi upisao je Dario Vizinger.

Hrvatska "devetka" zabila je za 2:0 već u 12. minuti, a mreže miruju do 60. kad je opet Vizinger pogodio za 3:0. Do kraja mala golijada, od 76. do kraja pala su tri pogotka, ali ništa nije ugrozilo visoko slavlje Wolfsbergera.

Austrija, OFB Kup, drugo kolo:
Imst - LASK 1:1 (1:4)
Deutchlandsberger - Wolfsberger 1:5

FOTO: HINA/Miroslav Lelas

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!