Vodeni sportovi

Ulaznica za dvoboj protiv Grčke više nema, Spaladium Arena je rasprodana

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 02.09.2022.
Ulaznica za dvoboj protiv Grčke više nema, Spaladium Arena je rasprodana

U borbi za prvo mjesto u skupini B i izravan prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva, hrvatski vaterpolisti večeras u 20:30h igrat će protiv Grčke u rasprodanoj Spaladium Areni.

Pobjeda protiv nezgodnih Grka vodi direktno u četvrtfinale, baš kao i remi, a u slučaju da Hrvatska izgubi od opasnog protivnika, još uvijek postoji šansa za plasman među osam najboljih europskih reprezentacija, ali put onda vodi preko osmine finale.

Već u 19 bazen će zapjeniti Crna Gora i Italija, a zagrijavanje atmosfere u Jana Vodenom gradu započinje uz DJ Duplu. Nakon toga, na scenu stupaju Barakude, a po završetku utakmice slijedi koncert Giuliana i Diktatora. Ulaz na koncert moguć je jedino s ulaznicom za večerašnje utakmice Europskog prvenstva.

Da bismo osigurali fantastičan doživljaj i najjaču podršku našim Barakudama, pozivamo vas da dođete u Spaladium Arenu već u 19:00 sati. Ispunimo dvoranu s crveno – bijelim kockicama i kapicama, valove s bazena prenesimo i na tribine, a pljesak ruku neka bude jači od grčkog razbijanja tanjura.

Već smo naučili da je ovo Europsko prvenstvo itekako drugačije, veselo i šareno. Uz najbolje europske vaterpolistice i vaterpoliste, organizatori su se potrudili na scenu dovesti poznate izvođače u čijim hitovima imaju priliku uživati brojne Splićanke, Splićani i njihovi gosti. Spoj sporta i umjetnosti, navijanja i pjevanja pun je pogodak. I zato, izbjegnite gužve na cestama i ulazima, dođite večeras najkasnije sat vremena prije početka utakmice, odnosno do 19:30h. Idemo po novu pobjedu, koncert i večer za pamćenje.

FOTO: Cropix

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!