Vodeni sportovi

Barakude u utorak u večernjem terminu igraju četvrtfinale EP-a

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 03.09.2022.
Barakude u utorak u večernjem terminu igraju četvrtfinale EP-a

U grotlu Spaladium Arene, hrvatska muška vaterpolska reprezentacija sinoć je remizirala s Grčkom (5:5) i stigla do zlata vrijednog boda koji joj je otvorio vrata četvrtfinala Europskog prvenstva.

Protivnik Hrvatske u četvrtfinalu bit će pobjednik dvoboja osmine finala između Gruzije i Nizozemske, koji će se igrati sutra navečer.

Iako je Hrvatska četvrtfinale prvotno trebala igrati u utorak, 6. rujna u poslijepodnevnom terminu, došlo je do promjene satnice utakmice pa će tako Hrvatska igrati četvrtfinale Europskog prvenstva u utorak, 6. rujna u večernjem terminu, odnosno u zadnjem dijelu dana. O točnom vremenu početka utakmice (19:00h ili 20:30h), obavijestit ćemo vas pravovremeno. Razlog promjene termina utakmice je zbog organizacije televizijskog prijenosa.

Svi nevjerojatni navijači iz Spaladium Arene, a koji su do sada kupili ulaznice za popodnevni termin utakmice četvrtfinala, već kupljene ulaznice mogu vratiti putem e-maila [email protected], a novac za iste će biti vraćen na račun koji navedu.

Ulaznice za novi termin utakmice četvrtfinala Europskog prvenstva, između Hrvatske i pobjednika iz susreta Gruzije i Nizozemske su u prodaji na sljedećoj poveznici: ulaznice Adriaticket te na blagajni Spaladium Arene svakog dana od 10:00 do 18:00h.

Hrvatski vaterpolski savez i organizatori natjecanja zahvaljuju na razumijevanju svim navijačicama i navijačima. Hvala vam što nas je vaša energija nosila do četvrtfinala i vjerujemo da će tako biti i dalje. Napunimo Spaladium do zadnjeg mjesta, podržimo Barakude iz sveg glasa, ispunimo tribine omiljenim crveno – bijelim kvadratićima i u utorak navečer, svi zajedno uživajmo u spektaklu.

FOTO: Cropix

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!