Rukomet

Gojun: 'U drugom dijelu uvukli su nam se nervoza i panika, to nam se ne smije događati'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.09.2022.
Gojun: 'U drugom dijelu uvukli su nam se nervoza i panika, to nam se ne smije događati'
Foto: FaH

PPD Zagreb nije uspio osvojiti naslov pobjednika SEHA lige. Poražen je u finalu od Veszprema 32:30 nakon što je cijelu utakmicu bio u vodstvu...

Velika borba vodila se u Zadru, a na kraju je Veszprem ipak odnio titulu prvaka SEHA lige. Jakov Gojun hvalio je prvo poluvrijeme svoje momčadi, ali bio i svjestan kako je moralo bolje u nastavku.

"Prvo poluvrijeme bilo je jako dobro i u obrani i u napadu, bili smo kompaktni, rastrčani i vukli smo im napade u leđa. Napad je imao jako dobar protok lopte. Drugo poluvrijeme bilo je totalno kontra, tu smo malo stali, oni su nas dočekali s tom 5-1 obranom i radili nam prekide, iskontrirali su nas, zabili neke lagane golove. Uvukla se nervoza i panika što nam se ne bi smjelo događati. To nam se dogodilo i lani par puta u Ligi prvaka gdje smo vodili protiv favorita pa smo kasnije posustali."

Gojun smatra kako je PPD Zagreb ovim nastupom u Zadru pokazao kako će ove sezone biti vrlo neugodan protivnik za sve.

"Čestitam svojim dečkima na borbi, zalaganju, odigrali smo kvalitetan turnir i poslali smo svima poruku da ćemo biti ozbiljna ekipa. Pozivam sve 14. rujna na otvaranje Lige prvaka i da protiv Gudmea uzmemo ta prva dva boda."

FOTO: HINA/ Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!