Ostali sportovi

Olimpijski i svjetski prvak u lovu na svjetski rekord u Zagrebu

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.09.2022.
Olimpijski i svjetski prvak u lovu na svjetski rekord u Zagrebu

Organizatori 72. Boris Hanžeković memorijala osigurali su i sponzora svjetskog rekorda. To je brza dostava Paket24 koja time žele motivirati sudionike svih utrka na stadionu Mladosti.

Nakon što je prošle godine Francine Niyonsaba srušila svjetski rekord na 2000 metara, organizatori 72. Boris Hanžeković memorijala – Continental Tour Gold mitinga najavljuju novi napad na najbolji rezultat u povijesti.

Riječ je o rekordu u utrci na 2000 metara sa zaprekama, koji od 2010. godine s 5:10.68 drži Mahiedine Mekhissi.

Glavni pretendent na taj rekord bit će 11. rujna na stadionu Mladosti aktualni olimpijski i svjetski prvak na 3000 metara zapreke - Soufiane El Bakkali. U napadu na svjetski rekord Bakkali će imati i dobru potporu na stazi.

U utrci će, uz ostale, biti i svjetski juniorski prvak na 3000 metara zapreke Amos Serem, mlađeseniorki prvak Europe Istvan Palkovits i Šveđanin Vidar Johansson.

Organizatori 72. Boris Hanžeković memorijala osigurali su i sponzora svjetskog rekorda, a to je brza dostava Paket24 koji izdašnom financijskom nagradom želi motivirati sudionike svih utrka na stadionu Mladosti na što brže utrke i obaranje svjetskog rekorda!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!