Rukomet

Obrvan pred otvaranje nove sezone: 'Očekujemo dobru igru protiv novog prvoligaša'

Matej Kačan • četvrtak, 08.09.2022.
Obrvan pred otvaranje nove sezone: 'Očekujemo dobru igru protiv novog prvoligaša'
Foto: FaH

Prvo kolo Paket24 Premijer lige za rukometaše Zagreba donosi dvoboj protiv novog člana lige, a dobru igru očekuje Ivica Obrvan...

Nakon što su poraženi u finalu SEHA lige, rukometaši Zagreba otvaraju novu sezonu. Prvi protivnik u Paket24 Premijer ligi novi je član elitnog društva, ekipa KTC Križevaca.

Dvoboj je u ime Zagrebaša najavio trener Ivica Obrvan.

"Otprilike na čeka sličan program kao i lani. Igramo opet prvenstvo Hrvatske od samoga početka i osobno smatram da je to jako dobro. Prošle sezone to se pokazalo jako korisnim ekipi Zagreba. Kroz te utakmice smo davali priliku igračima koji kroz igranje Lige prvaka ili eventualno SEHA Gazprom lige imaju nešto manju minutažu. Sutra očekujemo jednu dobru igru protiv novog prvoligaša. Bit će to sjajna uvertira u prvo kolo Lige prvaka koje je već u srijedu na rasporedu. Imamo sasvim uobičajenu pripremu, bez podcjenjivanja protivnika, s određenim zadacima koje ćemo staviti pred ekipu, a sve u svrhu što kvalitetnije pripreme za start Lige prvaka", rekao je.

Prvi ispit ukratko je prokomentirao i Nikola Grahovac.

"Mislim da smo pripreme odradili zaista odlično. Malo po malo smo se igrački dizali. Vrhunac svega bio je nastup na Final Four turniru u Zadru. Mislim da u dobro formi otvaramo sezonu, a očekivanja su kao i uvijek velika. Protivnik nam je mala nepoznanica, ali vjerujem da je kvaliteta na našoj strani da bismo trebali bez većih poteškoća sezonu otvoriti uvjerljivom pobjedom. Mislim da će nam ova utakmica dobro poslužiti kao priprema za onu koja nam slijedi i koja nam je dosta bitnija", rekao je pivot Zagreba.

FOTO: HINA/Zvonko Kucelin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!