Vodeni sportovi

Kustić čestitao vaterpolistima: 'I nakon odlaska istinskih velikana Hrvatska je ostala vaterpolska velesila'

Mihaela Bradovski, hns.family • nedjelja, 11.09.2022.
Kustić čestitao vaterpolistima: 'I nakon odlaska istinskih velikana Hrvatska je ostala vaterpolska velesila'
Foto: FaH

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, uživo je svjedočio trijumfu hrvatske vaterpolske reprezentacije na Europskom prvenstvu koje je održano u Splitu.

Pobjedom od 10:9 u dramatičnom finalu protiv Mađarske pred ispunjenom Spaladium Arenom, hrvatska reprezentacija osvojila je drugi europski naslov u svojoj povijesti, nakon što je isto učinila 2010. godine u Zagrebu.

Sjajnom finalu svjedočio je i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je uputio čestitke vaterpolistima:

"U ime cijele nogometne obitelji, od srca čestitam našim vaterpolistima na karakteru, borbenosti i kvaliteti koju su pokazali, a što je rezultiralo izvanrednim rezultatom i zasluženom zlatnom medaljom. Veliki posao odradio je i izbornik Tucak sa svojim stožerom, uspješno prebrodivši smjenu generacija, pa je Hrvatska i nakon odlaska istinskih velikana ostala svjetska vaterpolska velesila."

Kustić je istaknuo sjajnu atmosferu na finalu:

"Čestitke upućujem i svom kolegi, predsjedniku HVS-a Mladenu Drnasinu, izvršnom direktoru Perici Bukiću te cijelom rukovodstvu i ljudima u HVS-u, na odlično organiziranom natjecanju u Splitu. Vjerujem da se i igrači slažu kako je sjajna publika imala veliki utjecaj na konačni trijumf Hrvatske te je sveukupni doživljaj na finalu bio zaista prekrasna slika hrvatskog vaterpola i hrvatskog sporta."

AUTOR: Hrvatski nogometni savez

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!