Tenis

Zverev još neće na teren: 'Nažalost, možda su u pitanju i mjeseci'

HINA, Matej Kačan • utorak, 13.09.2022.
Zverev još neće na teren: 'Nažalost, možda su u pitanju i mjeseci'
Foto: EPA

Povratak tenisu za Alexandera Zvereva nakon loma gležnja na Roland-Garrosu još će pričekati jer je Nijemac otkrio kako još trpi velike bolove...

Nijemac Alexander Zverev, trenutačno peti tenisač svijeta, dodatno je odgodio povratak tenisu nakon teške ozljede koju je zadobio u polufinalu ovogodišnjeg Roland-Garrosa.

Po najavama iz njemačke reprezentacije, Zverev je trebao igrati za Njemačku ovog tjedna u skupini Davis Cupa protiv Francuske, Belgije i Australije. No, Zverev je na službenoj konferenciji za novinare izjavio kako ima problema s kostima, da trpi neugodne bolove i da u ovom trenutku ne može normalno igrati tenis.

"Kada ću se vratiti tenisu ne mogu reći. Možda su u pitanju tjedni, a možda i, nažalost, mjeseci", rekao je Zverev koji je doživio lom gležnja tijekom polufinalnog susreta u Roland-Garrosu protiv kasnijeg pobjednika Rafaela Nadala. U tom je meču Španjolac dobio prvi set u tie-breaku, a ozljeda se Nijemcu dogodila tijekom tie-breaka drugog seta.

Ranije tijekom ljeta Zverev je najavljivao kako bi mogao čak nastupiti na US Openu, no nije se dogodio povratak u New Yorku, a neće se dogoditi ni sada u Davis Cupu.

FOTO: EPA/Yoan Valat

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!