Nogomet

Tudor: 'Možda bi remi bio realniji, ali presudili su detalji'

Matej Kačan • srijeda, 14.09.2022.
Tudor: 'Možda bi remi bio realniji, ali presudili su detalji'
Foto: EPA

Trener Marseillea, hrvatski stručnjak Igor Tudor osvrnuo se na poraz od Eintrachta u Ligi prvaka te je detektirao razloge poraza u lošj obrani i teškom ritmu...

Iako u Ligue 1 uživa u sjajnom startu, u Ligi prvaka Igor Tudor s Marseilleom piše dva poraza. Nakon u utakmice prokomentirao je onaj neočekivani protiv Eintrachta.

"Igrali smo presporo na početku, kao da smo bili impresionirani Ligom prvaka na našem stadionu. U drugom poluvremenu bili smo bolji i trebali smo zabiti, ali nismo. Treba naglasiti da smo igrali i protiv jake ekipe, kao i da nam je ovo bio treći susret u šest dana. Igrači su umorni, ima ozljeda i nije normalno igrati u ovakvom ritmu", rekao je.

Marseille se sad mora vaditi na Sportingu, prvoj ekipi skupine. Tudor smatra da su ovaj put promjene u drugom dijelu donijele učinak.

"Idemo bez kalkulacija, kao i u svaku utakmicu. Pokušat ćemo biti bolji i doći do bodova. Promjene su dio nogometa, napravio sam ih iz više razloga i donijele su pozitivnu reakciju", naglasio je.

Marseille još nema ni pogodak ni bod u Ligi prvaka.

"Bili smo u četvrtom šeširu i samo se trudimo biti što bolji. Izgubili smo, ali smo dali sve od sebe. Imamo neke probleme u obrani i težak ritam, drugo se ne može analizirati. Nedostajalo nam je kreacije, možda bi remi bio realniji, ali u nogometu odlučuju detalji", završio je Tudor.

FOTO: EPA/Neil Hall

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!