Rukomet

Obrvan: 'Očekivao sam drugačiji rasplet, ako već izgubimo, da izgubimo u tijesnoj borbi'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 15.09.2022.
Obrvan: 'Očekivao sam drugačiji rasplet, ako već izgubimo, da izgubimo u tijesnoj borbi'
Foto: FaH

PPD Zagreb otvorio je sezonu u Ligi prvaka lošim nastupom i porazom od GOG-a 31:27. Pozitivne najave od proteklih tjedana ipak se nisu najavile...

Ivica Obrvan bio je vrlo razočarana onim što se događalo na parkretu. Očekivao je od svojih igrača puno više.

"Naravno da sam, na otvaranju Lige prvaka, bez obzira što sam znao da je GOG odlična, brza ekipa što je večeras i pokazao, očekivao malo i drugačiji rasplet. Ako već izgubimo, da izgubimo u tijesnoj borbi. Do desete minute bilo je u redu, što se tiče napada postizali smo golove, ali se nismo nikako uspijevali obraniti, previše smo padali jedan na jedan, nismo bili pokretljivi, nismo imali energije. To nas je od te desete minute prvog poluvremena pratilo do jedno desete minute drugog dijela kada smo se malo obrambeno posložili i dobili uz tu obranu i golmana i visoku prednost protivnika uspjeli na kraju smanjiti na podnošljiviji poraz."

Sve što mu preostaje je analiza i prionuti na posao jer ovo nije bilo dobro.

"Naravno da sam razočaran jer sam mislio, bez obzira na izostanke nekih igrača, da možemo večeras izgledati bolje. Učinilo mi se da smo se dobro i pripremili, međutim, reakcije na terenu, od svih nas, nije bilo, pogotovo u tim ključnim trenucima kada se stvarala razlike. Ostaje za analizirati zašto se to dogodilo i dalje mukotrpno raditi da bismo popravili našu igru i da bismo, u ovakvim i nekim sličnim utakmicama, osvajali bodove."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!