Nogomet

Strijelac za Milan: 'Dobro smo se spremili za Dinamo, znali smo kako ih napasti'

Matej Kačan • četvrtak, 15.09.2022.
Strijelac za Milan: 'Dobro smo se spremili za Dinamo, znali smo kako ih napasti'
Foto: EPA

Strijelci za Milan u pobjedi nad Dinamom dali su svoj sud na pobjedu i svi se slažu u tome da Rossoneri mogu biti sretni, ali i da su mogli odigrati čak i bolje...

Treći pogodak u 3:1 pobjedi Milana nad Dinamom zabio je Tommaso Pobega. Ujedno je to bio prvijenac mladog talenta za Milan pa je logično da je bi presretan nakon slavlja.

"Ovo su ključni bodovi. Dobro smo se pripremili, znali smo točno da ovako trebamo napasti Dinamo i pobijediti. Prvi gol na San Siru se ne zaboravlja, pogotovo u ovakvom natjecanju. Teško je opisati riječima osjećaj, preplavilo me tisuću emocija", rekao je Pobega.

Kapetansku vrpcu na ovom susretu za Milan ponio je Davide Calabria koji je vrlo ponosan na taj trenutak.

"Mnogo mi to znači, pogotovo pobjeda u Ligi prvaka kod kuće koja je nedostajala nekoliko godina. Bilo je važno uzeti tri boda i za momčad i za samopouzdanje. Ne želim postavljati limite i ciljeve za ovu momčad, mladi smo i na papiru nekima inferiorni. Želimo uvijek pobjeđivati, dati svoje srce i dušu kako bi uzeli tri boda, a onda ćemo vidjeti", rekao je.

Prvi gol za Milan iz penala dao je jedan od iskusnijih, Olivier Giroud koji je pokazao nezadovoljstvo kasnije kad je izašao iz igre.

"Nismo bili sretni kod 2:1, ali htjeli smo pobjedu u našem stilu igre nakon boda u Salzburgu. Mogli smo zabiti i više da smo imali preciznosti u zadnjem dodavanju. Dobro smo igrali, nije bila laka utakmica i sretni smo. Što se zamjene tiče, uvijek želim igrati i pomoći. Osjećao sam se dobro na terenu i bio sam malo razočaran izmjenom, što je i normalno jer sam kompetitivan. Razumijem da me trener htio odmoriti, ali uvijek želim biti na terenu", kazao je.

FOTO: EPA/Roberto Bregani

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!