Nogomet

Brezovec za Sportnet: 'Prezadovoljan sam ulaskom u sezonu, imamo dosta mladih igrača i rade jako dobro'

Branimir Korać • petak, 16.09.2022.
Brezovec za Sportnet: 'Prezadovoljan sam ulaskom u sezonu, imamo dosta mladih igrača i rade jako dobro'

Polet iz Svetog Martina na Muri jedan je od kandidata za prvo mjesto u 3. NL Sjever, a uspješno ga vodi Josip Brezovec koji i igrački ima velikog iskustva u najvišem rangu hrvatskog nogometa te zavidnu karijeru...

U prošlom kolu Polet je ugostio na svom travnjaku momčad Podravine iz Ludbrega i upisao je visoku pobjedu 5:2. Već u prvih deset minuta stigao je do dva gola prednosti i kasnije je sve bilo lakše.

"Dogovorilo smo se da odmah idemo po rani gol, visokim presingom smo ih pritisnuli i tu smo jako dobro reagirali. Kasnije smo iz naših grešaka primili dva gola, ali smo ipak došli do željenog rezultata", kaže nam Brezovec.

Polet je trenutno na drugom mjestu na ljestvici s dva boda manje od Radnika iz Križevaca, a Brezovec je zadovoljan ulaskom u sezonu.

"Prezadovoljan sam, imamo dosta novih i mladih igrača, ostalo je pet-šest stožernih. Treba puno raditi i stvarno dobro rade, sve je to jako dobro za budućnost kluba."

U subotu od 16:30 slijedi gostovanje kod Virovitice koja je krenula s dvije pobjede pa nakon toga upisala dva poraza.

"To je uvijek teško gostovanje, ali kao i uoči ostalih utakmica mi uvijek gledamo sebe, da damo maksimum i probamo raditi stvari koje možemo. Imamo veliko poštovanje prema Virovitici."

Zdravstveni karton je relativno čist.

"Imamo par izostanaka, naš glavni napadač Patafta je još uvijek van konkurencije, jedan Žganec nam je bolestan, ali u dobrom stanju čekamo utakmicu. Mislim da će svi ostali biti spremni."

FOTO: Polet Sveti Martin na Muri

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!