Nogomet

Danski stručni komentatori: 'Ponekad morate priznati da protivnik nešto radi jako dobro'

Branimir Korać • petak, 23.09.2022.
Danski stručni komentatori: 'Ponekad morate priznati da protivnik nešto radi jako dobro'
Foto: FaH

Danci su bili vrlo razočarani nakon poraza na Maksimiru, imali su priliku pobjedom otići na završni turnir Lige nacija, a sada više ne ovise o sebi nego moraju svladati Francusku i nadati se pomoći Austrije...

Danski kapetan Simon Kjaer bio je vrlo ljut nakon susreta. Kjaer smatra kako je Hrvatska povela nakon nepostojećeg kornera. Naime upravo on je izbio loptu u korner ispred Perišića i glasno se bunio zbog sudačke odluke.

"Kod prvog gola nije bilo kornera, ali to se događa u nogometu. Kod drugog pogotka, odigrali su nam dodavanja u trokutu i pokazali što mogu s loptom", ističe Kjaer.

Izbornik Kasper Hjulmand bio je više razočaran drugim pogotkom Hrvatske.

"Uvijek je najvažnije biti oprezan narednih nekoliko minuta što mi nismo bili nakon Eriksenovog pogotka. Utakmica je mogla drugačije završiti da smo izdržali."

Hjulmand je priznao da je Hrvatska bila za nijansu bolja i zasluženo pobijedila iako je bio vrlo razočaran načinom na koji su primljeni golovi.

Bivši danski reprezentativci Kenneth Perez i Mads Junker, stručni sukomentatori na danskoj televiziji više su se koncentrirali na slabo postavljanje Danaca kod prvog gola i sjajnu hrvatsku akciju kod drugog.

"Izbijena lopta došla je točno na Sosinu nogu i nikog nije bilo da mu izađe u blok jer su svi bili daleko. U toj situaciji možeš samo birati u koji kut ćeš poslati loptu, jako je dobro pogodio."

"Ako ponovno pogledate, drugi pogodak Hrvatske je fantastičan. Odigrali su tri ili četiri dodavanja iz prve i sjajno pogodili. Ponekad morate priznati da protivnik nešto radi jako dobro."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!