Rukomet

Musa nakon visokog poraza: 'Magdeburg je uzeo sve što smo mu dali'

Mihaela Bradovski • petak, 23.09.2022.
Musa nakon visokog poraza: 'Magdeburg je uzeo sve što smo mu dali'
Foto: FaH

Iskusni Jakov Gojun i Željko Musa lako su detektirali gdje je Zagreb griješio i što nije funkcioniralo u dvoboju protiv Magdeburga...

Nakon uvjerljivog poraza i protiv Magdeburga, PPD Zagreb ostao je na nuli u Ligi prvakja. Jakov Gojun svjestan je pogrešaka i najavljuje borbu protiv Porta.

"Svaki poraz je težak. Kad si profesionalni sportaš uvijek ideš na pobjedu. Mislim da nismo loše stajali prvih trideset minuta. U obrani smo bili agresivni, kompaktni, što je i bio dogovor, ali u drugom nam se poluvremenu dogodio pad, neke tehničke greške, a ekipa kao što je Magdeburg to iskorištava jako brzo. Teško je sada bilo što reći. Čestitam Magdeburgu, a mi standardno, idemo se vaditi u idućoj utakmici, protiv Porta kod kuće, skupiti glave i probati uzeti te prve bodove."

Pogreške su skupo stajale rukometaše PPD Zagreba, poručuje Željko Musa.

"Smatram da je Magdeburg uzeo sve što smo mu dali. Nismo mi ni igrali toliko loše koliko smo zbog nekih pogrešaka u napadu primili lagane golove. Čak smo dobro i stajali u obrani u tim kontaktima, ali naravno da to sve može bolje. Magdeburg je vrhunska ekipa i znaju iskoristiti sve protivničke crne rupe. Kada god bi mi stali, oni bi ubrzali i tu su gradili razliku. Dok smo se držali plana, dok nismo bezveze trošili lopte, mislim da smo solidno stajali. Ali sada je gotovo, što je tu je i treba se okrenuti idućim utakmicama i ostati pozitivan."

Musa je godinama nosio dres Magdeburga, bio je u to vrijeme i najbolji obrambeni igrač Bundesliga i lijepo je dočekan od strane domaćin navijača.

"Što se publike tiče, naravno da sam sretan, tu sam proveo lijepe trenutke i veseli me igrati u ovoj dvorani. Ugodno se osjećam tu, prava je sportska atmosfera."

FOTO: HINA/ Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!