Nogomet

Engleska katastrofa: Gordi Albion uz San Marino jedini bez gola iz igre u Ligi nacija

HINA, Matej Kačan • subota, 24.09.2022.
Engleska katastrofa: Gordi Albion uz San Marino jedini bez gola iz igre u Ligi nacija
Foto: FaH

Premda su aktualni polufinalisti SP-a i viceprvaci Europe, engleski reprezentativci ove su sezone u Ligi nacija jedini bez gola iz igre uz slabašni San Marino...

Engleska nogometna reprezentacija jedina uz San Marino nije uspjela postići pogodak iz igre u dosadašnjem dijelu Lige nacija.

Europski doprvaci i polufinalisti posljednjeg Svjetskog prvenstva nakon pet kola Skupine 3 nalaze se na začelju s dva boda, četiri manje od trećeplasirane Njemačke i ispali su iz elitnog razreda Lige nacija.

U pet susreta postigli su samo jedan pogodak, a primili sedam. Jedini gol za "Gordi Albion" zabio je Harry Kane iz jedanaesterca u susretu protiv Njemačke (1:1).

Englesku u zadnjem kolu očekuje domaći ogled protiv Njemačke, no bez obzira na ishod sele u niži rang natjecanja. Za plasman na Final Four iz te skupine borit će se Mađarska i Italija. Utakmica se igra u Budimpešti, a Mađari imaju dva boda više i dovoljan im je remi.

Osim Engleza gol iz igre još jedino nije zabila reprezentacija San Marina koja se nalazi na začelju skupine 2 Lige D s tri poraza i razlikom golova 0-5. San Marino će u posljednjem kolu ugostiti Estoniju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!